Overslaan en naar de inhoud gaan

Social

  • Twitter
  • linkedin

Top navigation

  • Artikels
  • Pers
  • Contact
  • Nieuwsbrief
  • Kennisbank
  • NL
  • FR
Home

Main navigation

  • Domeinen
    • Duurzaamheid
    • Gezondheid
    • Zuivelmarkt
    • Voedselveiligheid
  • Feiten & Cijfers
  • Over BCZ
    • Missie & visie
    • Team
    • Werking
  • Onze leden
  • Inloggen

Kruimelpad

  1. Home
  2. Codex

Etikettering

  • CAC/GL 2-1985 - General guidelines on nutrition labelling - revised 2013
  • CAC/GL 23-1979 – Guidelines for use of nutrition and health claims - revised 2013

Additieven

  • CODEX STAN 192-1995 - General Standard for Food Additives - revised 2013

Room

  • CODEX STAN 288-1976 - For cream and prepared cream - revised 2010

Boter & voedingsvetten

  • CODEX STAN 279-1971 - Standard for Butter - revised 2010
  • CODEX STAN 253-2006 - Standard for Dairy Fat Spreads - revised 2010

Gefermenteerde melkproducten

  • CODEX STAN 243-2003 - Standard for Fermented Milks - revised 2010

 

Melkconserven - melkpoeder

nog te updaten door Elias

 

BCZ-CBL vzw

Kol. Begaultlaan 1a bus 11
3012 Leuven
België

T.: +32 16 30 07 70
E.: office@bcz-cbl.be

BTW nr. BE 0448 732 292

Domeinen

  • Duurzaamheid
  • Gezondheid
  • Zuivelmarkt
  • Voedselveiligheid

Over BCZ

  • Missie & visie
  • Team
  • Werking

Handige links

  • MilkBE - brancheorganisatie Belgische zuivelsector
  • EDA - European Dairy Association
  • IDF-FIL - International Dairy Federation
  • Fevia
  • EMF - European Milk Forum

Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie
Disclaimer - Privacy beleid